Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

H Sony έτοιμη να παρουσιάσει το PlayStation Phone



Οι φήμες περι παρουσίασης ενός υβριδικού κινητού τηλεφώνου/Playstation από τη Sony δεν είναι καινούριες αλλά όλα δείχνουν ότι θα γίνουν πραγματικότητα ακόμα και πριν το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα engadget.com, η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το PlayStation Phone, μία ακόμη φορητή παιχνιδομηχανή αλλά με δυνατότητες παράλληλα κινητού τηλεφώνου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα φαίνεται η συσκευή σε πρωτότυπη μορφή αν και κατά πάσα πιθανότητα όχι στη τελική της μορφή.

Το PlayStation Phone θα στηρίζεται στη πλατφόρμα του Android 3.0 (Gingerbread) ενώ ως συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή 1GHz Qualcomm MSM8655 Snapdragon, 512mb μνήμη, 1gb rom και 5mp φωτογραφική κάμερα. Η οθόνη θα είναι μεταξύ 3.7' - 4.1 ίντσων ενώ φαίνεται να είναι slide in με το κάτω μέρος να περιέχει τα πλήκτρα ελέγχου των παιχνιδιών καθώς και ένα touchpad πιθανόν με δυνατότητα multitouch.

Η διάθεση των παιχνιδιών θα γίνεται μέσω ειδικού Sony app store στα πρότυπα του Android Market όπου ο χρήστης θα μπορεί να αγοράζει τα παιχνίδια που επιθυμεί. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αποκλειστεί το τέλος του 2010 αν και περισσότερο πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο διάθεσης της συσκευής κάπου μέσα στο 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου